Bedankt voor het downloaden van mijn gratis E-book.

Je ontvangt het binnen 5 minuten in je inbox en dan kan je aan de slag met de tips.

Zie je de mail niet in je inbox, kijk dan even in je SPAM en markeer mijn e-mailadres als veilige post.

Waardevol

Naast het E-book wil ik nog iets waardevols met je delen. Bekijk voordat je naar je inbox gaat, de video hieronder waarin ik je vertel hoe je rust in je hoofd kunt krijgen, op zo’n manier dat jij je stoel er niet eens voor uit hoeft te komen. Het is géén trucje, het is wél heel praktisch. 97% van mijn cliënten hebben op deze manier meteen rust en overzicht in hun hoofd ervaren.

Omdat je met het downloaden van het E-book al hebt laten zien dat je echt een verandering in je leven wilt, en daar het liefst ook gelijk mee wilt beginnen, heb ik een fijn en waardevol aanbod voor je.

Je kan nu Module 1 ‘De uitknop voor je piekergedachten’ los aanschaffen, zodat jij meteen zelf aan de slag kan en rust kan gaan ervaren, voor slechts 27,- Euro. 

Als je er voor kiest om Module 1 ‘De uitknop voor je piekergedachten’ binnen 24 uur aan te schaffen, betaal jij voor Module 1 slechts € 27,- in plaats van € 47,-

97% van de deelnemers ervaart meteen rust na het volgen van de eerste module van de training.

 

En behoor je niet tot de 97% die gelijk rust ervaart, en heb je er geen baat bij? Dan kan je binnen 24 uur, met teruggave van de kosten, de training retourneren.

Wil jij dit? Koop hier de training en ga meteen van start >>

Wil jij eerst nog meer informatie over de online training? Lees dan hier verder >>


Ik ben Sandra van Ginkel, 50 jaar, getrouwd met Aart en samen hebben wij 2 kinderen. 

Al vanaf mijn 12de jaar heb ik gezondheidsproblemen. Onder andere het Chronisch Vermoeidheids Syndroom (ME), Fibromyalgie, een Whiplash en verschillende trauma’s . En als je veel tijd in bed of op de bank moet door brengen heb je alle tijd om te piekeren. Lichamelijk was ik niet actief maar mijn hoofd maakte overuren. Als ik toen had geweten dat ik de informatie in mijn volle hoofd kon ordenen en op een andere manier kon opslaan……..

Omdat ik dit zelf heb ervaren geeft het mij veel voldoening om  mijn cliënten inzichten te geven hoe het werkt in hun hoofd en lichaam, en dat er ‘knoppen’ zijn waar zij zelf aan kunnen draaien. Het maakt zoveel verschil als je ervaart dat je invloed hebt op je problemen.

Ik gun het iedereen.